Nyomtatás

Álláshirdetés leírása

Humánia HRS Group Zrt

A Humánia HRS Group Zrt. és stratégiai partnere a Fürge Diák Iskolaszövetkezet egy országos hálózattal rendelkező munkaerő kölcsönző illetve diákmunka szervezéssel foglalkozó cégcsoport. Cégeink kétoldalú szolgáltatóként segítséget nyújtanak a munkavállalók, diákok álláskeresésében és elhelyezkedésében, valamint a partnereinél felmerülő munkaerőhiány gyors és rugalmas pótlásában. Ügyfeleinknek jogszerű foglalkoztatással és megbízható ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Célunk, a munkaerőpiac minden szereplője számára egy dinamikusan fejlődő, emberközpontú szolgáltatást működtetése.

Kecskeméti és szegedi nyüzsgő irodáinkba várunk Téged
Ügyfélszolgálati munkatárs
pozíciónkba

Gyere és olvass bele, hogy milyen egy nap nálunk!

Negyed órája érkeztél meg az irodába. Éppen telefonálsz a tésztagyári partnerünkkel, aki 8 diákot kér holnaputánra dobozolás munkakörbe.

Közben betér egy diák, aki meg épp munkát keres. Egyezteted a partnerünkkel, hogy melyik napokon lenne szüksége diák munkaerőre, leteszed a telefont és rögtön neki is állsz foglalkozni az irodádba betért diákkal. Felveszed az adatait, rögzíted az adatbázisban.

Ekkor megcsörren a telefonod és egy másik diák érdeklődik arról, hogy csütörtök helyett inkább pénteken mehetne-e arra a kertészeti munkára, amiről a múltkor beszéltetek? Az adatbázisban gyorsan kikutatod, hogy van-e rá lehetőség. Megbeszéled vele, rögzíted az adatokat, majd a személyesen betért diákkal folytatod a beszélgetést arról, hogy milyen típus munkakörök érdekelnék és hogy mikor ér rá az iskola mellett.

Korábban már a tésztagyárral, a kertészeti, a kalapács összeillesztő és az ajándéktárgy gyár partnerekkel folytatott beszélgetésied alapján tudod, hogy van körülbelül 4 munkalehetőség, amit jó szívvel tudnál ajánlani neki, mert a munkavégzés időpontja megegyezik az ő ráérésével. A tésztagyári munkát választja. Megbeszéled a részleteket a diákkal, szerződést kötsz vele és tájékoztatod róla, hogy hányra és hol kell megjelennie.

Miután a diák távozott látod, hogy tésztagyári munkára még 7, a kertészetire még 1, a kalapács összeillesztőbe 2 és az ajándéktárgy gyárba még 6 diákot kell leszervezned. Ezért fogod a telefonodat és tárcsázod azokat a diákokat, akiről múltkor rögzítetted az adatbázisban, hogy a holnapi napon délután ráérnek. Felhívod őket és megkérdezed, hogy továbbra sem változott-e a ráérésük és hogy lenne egy 3 órás munka holnap „Tudod, amit már múltkor is végeztél, ahol az a feladat, hogy….”

Kipróbálnád?
Ehhez szükséges, hogy szeressél kommunikálni az emberekkel, mivel sokat fogsz személyesen és telefonon is beszélni a diákokkal.
Fontos, hogy legyél lojális, mivel Te képviseled a cégünket a partnerekkel folytatott egyeztetések alatt.
Legyél érdeklődő, hiszen csak így tudsz teljes körű információkhoz jutni, amik fontosak lesznek a diákok ráérései és a partner igényeinek egyeztetésekor.

Amiben segítünk:
Gyakorlatilag mindenben, mivel a vezetődön kívül, veled együtt még több vidám és kedves munkatársad látja el ezt a munkakört. Így bármelyiküktől tudsz segítséget kérni.
Munkádat az alapfizetéseden túl bónusszal is jutalmazzuk.

Magadra ismersz, ha azt mondom:
• nemrég fejezted be a tanulmányaidat és szeretnél tapasztalatot szerezni?
• végeztél már hasonló telefonálós munkát és jól érezted magad benne?
• esetleg aktív vagy passzív nappali tagozatos diák vagy?

Az alábbi irodáink bármelyikébe várunk:
Szeged, Kecskemét


Ha el tudod képzelni ezt a munkanapot sokszorosítva , tehát ha hosszú távra tervezel és komolyak a szándékaid , akkor várjuk az Önéletrajzodat a vitanyi.kinga@humaniahrsgroup.hu email címre a tárgyban a település megjelölésével.

Kapcsolat

Humánia HRS Group Zrt
email

Németországi éttermi munkák nyelvtudás nélkül is
( / Konyhai állások)

noimage
03-14-2016

Teljes körű könyvelő
( / Könyvelő állások)

noimage
10-05-2015

Német Munka - ORVOSI ASSZISZTENS és ÁPOLÓNŐ
( / Külföldi állások)

noimage
12-16-2018

Könnyű raktári munkalehetőség
( / Fizikai munka)

noimage
08-09-2016