Ajánlat azoknak,akiknek komoly jövedelemre van szükségük!

Álláshirdetés feladásának dátuma: 2016-02-13 13:50:54
Hirdetések:  Nem jön ki hó végéig a fizetéséből, bár hogy is spórol? Ez a vergődés ismétlődik már több éve hónapról hónapra? Változtasson rajta!
Ajánlat azoknak, akiknek olyan havi jövedelemre van szükségük, amelyből kényelmesen biztosíthatják családjuk megélhetését:
/ kb. 500.000,- / hónap /
Pl: Első sorban több szabadidővel rendelkezők, kiskeresetűek széles kapcsolatokkal rendelkezők vagy több gyermekes családok, stb.
Munkaidő: Heti 30 – 40 óra
Egyedülálló, rendkívülien magas jutalékkal keresek olyan embereket, akik ingatlanokkal, és vállalkozásokkal kapcsolatos széleskörű ismeretséggel és kapcsolatokkal rendelkeznek! Feladat: Információk terjesztése, átadása. A konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.Kötelezettségek nincsenek, de annál több lehetőség közül választhat! Akár mellékállásban, más tevékenység mellett is végezhető! Információt átadni az ismerősi körben arról, hogy kit érdekel az ingyen energia, amelyet egy olyan napelem rendszerrel megoldhatnak, amelynek az árát az ügyfél visszakaphatja. Lehet magán személy és vállalkozás egyaránt.
Jelentkezzen minél hamarabb, mindenben segítek.
Kérem, hogy az email címemen jelentkezzen: rozsalaszlo953@gmail.com

Information

Kapcsolat

Rózsa László
email